Preheat the oven to 180°C. Clean the fish.
Разогрейте духовку до 180 °С. Очистите рыбу.
Cut the fish into slices. For the marinade, mix mayonnaise, smoked paprika, a mixture of peppers and salt. Stir in the fish and leave for 10 minutes.
Нарежьте рыбу ломтиками. Для маринада смешайте майонез, паприку копченую, смесь перцев и соль. Перемешайте с рыбой и оставьте на 10 минут.
Peel the potatoes and cut into rings. Mix potatoes with mayonnaise, a mixture of peppers and salt.
Очистите картошку и нарежьте кольцами. Картошку перемешайте с майонезом, смесью перцев и солью.
Grease the frying pan with sunflower oil. Place potatoes and fish on top. Place in the oven to bake for 30-40 minutes.
Смажьте сковороду подсолнечным маслом. Выложите картошку, а сверху рыбу. Отправьте в духовку запекаться на 30-40 минут.
Place potatoes on the bottom of the plate and a slice of fish on top. Add herbs or soy sauce to taste.
В тарелку снизу выложите картошку, а сверху – ломтик рыбы. По вкусу добавьте зелень или соевый соус.