Preheat the oven to 180°C.
Разогрейте духовку до 180 °С.
Break the eggs into a bowl and add sugar. Beat everything until white foam for 15 minutes.
Разбейте яйца в миску и добавьте сахар. Взбивайте все до белой пены в течение 15 минут.
Add a glass of flour and mix slowly.
Добавьте стакан муки и медленно перемешайте.
For the second sponge cake, do the same, just add cocoa along with the flour.
Для второго бисквита проделайте все тоже самое, только вместе с мукой добавьте какао.
Place the mixture on a parchment-lined sheet and spread evenly. Place in the oven for 35 minutes. Cool the finished biscuits.
Выложите смесь на лист, застеленный пергаментов, равномерно распределите. Поставьте в духовку на 35 минут. Готовые бисквиты остудите.
While the sponge cake is preparing, make the cream. To do this, beat the butter for 5 minutes, then add condensed milk with powdered sugar and beat for another 5 minutes. Place in the refrigerator until the biscuit is ready.
Пока готовится бисквит, сделайте крем. Для этого взбейте масло минут 5, потом добавьте сгущенку с сахарной пудрой и взбивайте еще 5 минут. Поставьте в холодильник до готовности бисквита.
Grease each biscuit with cream. Top the cake with coconut or frosting.
Смажьте каждый бисквит кремом. Сверху посыпьте торт кокосовой стружкой или полейте глазурью.
Before serving, decorate the cake with berries.
Перед подачей украсьте торт ягодами.