Wash and clean the insides of the fish, remove the fins (they are sharp, be careful).
Помойте и очистите от внутренностей рыбу, удалите плавники (они острые, будьте аккуратны).
Sprinkle the fish with spices, salt, brush with sour cream and leave to marinate for 30 minutes.
Посыпьте рыбу специями, солью, смажьте сметаной и оставьте на 30 минут мариноваться.
While the fish is marinating, prepare and chop the vegetables and mushrooms.
Пока маринуется рыба, приготовьте и нарежьте овощи и грибы.
Cover a baking sheet with foil (you can use a sleeve), pour a little sunflower oil and lay out the vegetables and mushrooms. Salt and pepper to taste.
Противень застелите фольгой (можно использовать рукав), налейте немного подсолнечного масла и выложите овощи и грибы. Посолите и поперчите по вкусу.
Place the fish on top of the vegetables and the chopped onion on top of the fish. Place in an oven preheated to 180°C for 40 minutes. You should not keep it longer, as the fish will become dry.
Выложите поверх овощей рыбу, а поверх рыбы – нарезанный лук. Поставьте в разогретую до 180 °С в духовку на 40 минут. Держать дольше не стоит, так как рыба станет сухой.
Serve the dish with vegetable salad.
Подавайте блюдо с овощным салатом.