Remove the butter from the refrigerator in advance to allow it to soften.
Заранее достаньте сливочное масло из холодильника, чтобы оно стало мягким.
Mix softened butter with half a glass of sugar, add 2 eggs and flour. Knead the dough. Leave it in the refrigerator for 15 minutes.
Размягченное масло смешайте с половиной стакана сахара, добавьте 2 яйца и муку. Замесите тесто. Оставьте его в холодильнике на 15 минут.
Beat sour cream with the remaining sugar, vanilla sugar and eggs using a mixer.
Сметану взбейте с оставшимся сахаром, ванильным сахаром и яйцами с помощью миксера.
Roll out the dough and place it on the bottom of the baking dish. Make high sides from the dough.
Раскатайте пласт теста, разложите его на дне формы для запекания. Сделайте из теста высокие бортики.
Place the berries in an even layer. Fill them with sour cream and egg mixture. Bake in the oven for 50 minutes at 180°C.
Выложите ягоды ровным слоем. Залейте их сметанно-яичной смесью. Выпекайте в духовке в течение 50 минут при 180 °С.
Serve the pie slightly cooled.
Подавайте пирог немного остывшим.