Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
In a container, mix cottage cheese, yolks, sugar, semolina and sour cream. To make the cheesecakes more tender, you can punch the mixture with a blender.
В емкости смешайте творог, желтки, сахар, манную крупу и сметану. Чтобы сырники получились нежнее, массу можно пробить блендером.
Leave for 15 minutes for the semolina to swell. Preheat the pan.
Оставьте на 15 минут для набухания манки. Прогрейте сковороду.
Start forming cheesecakes. Sprinkle the board with semolina, take a portion of the mass about the size of a tablespoon and roll in the cereal on all sides. Place on a sprinkled board and form each cheesecake into a glass.
Начните формовать сырники. Доску присыпьте манкой, возьмите порцию массы размером примерно со столовую ложку и обваляйте в крупе со всех сторон. Выложите на посыпанную доску и формируйте каждый сырник стаканом.
Transfer the cheesecakes to a heated frying pan and fry until done. You can also freeze cheesecakes to quickly prepare breakfast when you are short on time.
Перенесите сырники на прогретую сковороду и обжарьте до готовности. Также сырники можно заморозить, чтобы быстро готовить завтрак, когда времени не хватает.
Serve cheesecakes with jam, sour cream or condensed milk.
Подавайте сырники с джемом, сметаной или сгущенкой.