Prepare all ingredients. Defrost the dough. From each layer you get one pie, from a package of dough (500 g) - 2 pies.
Подготовьте все ингредиенты. Разморозьте тесто. Из каждого пласта получается один пирог, из упаковки теста (500 г) – 2 пирога.
Open a can of canned fish and divide the contents into small pieces.
Откройте банку с консервированной рыбой и разделите содержимое на небольшие кусочки.
Cut the raw potatoes into slices a few millimeters thick; they should be quite thin.
Сырой картофель нарежьте кружочками толщиной несколько миллиметров, они должны быть достаточно тонкие.
Cut the cheese into bars, the greens - finely.
Сыр нарежьте брусками, зелень – мелко.
Start assembling the pie. Roll out the dough lightly. Place potatoes in 2-3 rows in the middle. Salt and pepper to taste. Next, add the fish. Add some mayonnaise. Sprinkle with herbs and lay out the cheese. Next, make cuts along the perimeter of the dough with an indentation of 1-2 cm, across and along. Fold them over each other to enclose the pie.
Приступайте к сбору пирога. Слегка раскатайте тесто. По середине выложите в 2-3 ряда картофель. Посолите и поперчите по вкусу. Далее выложите рыбу. Добавьте немного майонеза. Посыпьте зеленью и выложите сыр.Далее по периметру теста сделайте надрезы с отступом по 1-2 см, поперек и вдоль. Сверните их друг на дружку, чтобы завернуть пирог.
Place the pie in the oven at 180°C for 20-30 minutes until the dough and potatoes are ready.
Отправьте пирог в духовку при температуре 180 °C на 20-30 минут до готовности теста и картошки.
Serve the pie hot and cut into portions.
Подавайте пирог к столу горячим и разрезанным на порционные куски.