Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Mix milk with gelatin, place over low heat and heat until gelatin dissolves.
Молоко смешайте с желатином, поставьте на слабый огонь и нагрейте до растворения желатина.
Mix cottage cheese, milk with gelatin, honey and vanillin until smooth (you can use a blender).
Смешайте творог, молоко с желатином, мед и ванилин до однородной массы (можно с помощью блендера).
Pour into molds (if the mold is glass, it is better to grease it with butter and sprinkle with flour).
Разлейте по формочкам (если формочка стеклянная, то ее лучше смазать сливочным маслом и присыпать мукой).
Place the dessert in the refrigerator until completely frozen.
Уберите десерт в холодильник до полного застывания.
Before serving, sprinkle the dessert with cocoa and garnish with blackberries and mint leaves.
Перед подачей посыпьте десерт какао, украсьте ежевикой и листочками мяты.