Wash all vegetables well.
Хорошо помойте все овощи.
Peel the vegetables and cut into cubes or any large desired cuts.
Очистите овощи и нарежьте на кубики или любой крупной произвольной нарезкой.
Place the vegetables on a baking sheet or in a baking dish, add salt, pepper and oil.
Выложите овощи на противень или в форму для запекания, посолите, поперчите и полейте маслом.
Place in a preheated oven at 190˚C for 25-30 minutes.
Поставьте в заранее разогретую духовку на 190˚C на 25-30минут.
Add the rest of the spices and pass the mixture through a blender until pureed.
Добавьте остальные специи и пропустите массу через блендер до состояния пюре.
Place the pan back on low heat, add half the finely chopped mozzarella (or small balls) and cook for a couple of minutes until the cheese melts and becomes gooey.
Поставьте кастрюлю снова на небольшой огонь, добавьте половину мелко нарезанной моцареллы (или маленькие шарики) и варите пару минут, чтобы сыр расплавился и стал тягучим.
When serving the soup, add the remaining mozzarella.
При подаче супа добавьте оставшуюся моцареллу.
Before serving, you can sprinkle the soup with chili flakes to add some heat or sprinkle with herbs.
Перед подачей суп можно посыпать хлопьями чили, чтобы придать остринку или посыпать зеленью.