Prepare and measure all the necessary ingredients.
Подготовьте и отмерьте все необходимые ингредиенты.
Finely chop the onion and garlic. Grate the carrots on a coarse grater.
Лук и чеснок мелко нарежьте. Морковь натрите на крупной терке.
Fry the onion for 2 minutes over medium heat. Then add carrots and garlic and fry until golden brown.
Поджарьте лук 2 минуты на среднем огне. Затем добавьте морковь и чеснок и жарьте до румяности.
Add minced meat to the frying and fry it until half cooked.
Добавьте к зажарке фарш и жарьте его до полуготовности.
Add a cup of brown rice and fry for two minutes. Add salt and spices to taste.
Добавьте стакан бурого риса и обжарьте в течении двух минут. Добавьте соль и специи по вкусу.
Place the rice and minced meat in an ovenproof dish, add 3 cups of water and cover with foil. Place the rice in the oven for 40 minutes at 190˚C.
Переместите ррис с фаршем в огнеупорную форму, залейте 3 стаканами воды и накройте фольгой. Отправьте рис в духовку на 40 минут при 190˚C.