Prepare all the ingredients. For thin lavash, use your favorite sausage, ham, sausage, boiled or smoked breast, tomato, Maasdam cheese or any other cheese, including processed cheese, as a filling at your discretion. Add mayonnaise or sauce to taste, butter and egg if you cook pita bread in a frying pan.
Приготовьте все продукты. Для тонкого лаваша в качестве начинки возьмите на свое усмотрение любимую колбасу, ветчину, сосиску, грудку вареную или копченую, помидор, сыр «Маасдам» или любой другой, в том числе, плавленый. Добавьте майонез или соус по вкусу, сливочное масло и яйцо, если будете готовить лаваш на сковороде.
Take one sheet of pita bread. Give it a square shape. Make one cut down the middle towards the center. Cut up ingredients for filling.
Возьмите один лист лаваша. Придайте ему квадратную форму. Сделайте один надрез посередине к центру. Нарежьте продукты для начинки.
Visually divide the sheet into four parts and place the ingredients on each part; you can pre-lubricate it with mayonnaise or any sauce. Next, fold one piece on top of the other.
Визуально поделите лист на четыре части и на каждую часть поместите ингредиенты, можно предварительно смазать майонезом или любым соусом. Далее сложите одну часть на другую.
Place the folded pita bread in the electric grill for 3 minutes until the pita bread is lightly browned. Cooking option with a frying pan - fry in an egg or in butter, turning evenly in a frying pan.
Поместите сложенный лаваш в электрогриль на 3 минуты, пока лаваш не подрумянится. Вариант приготовления со сковородкой — обжарьте в яйце, либо на сливочном масле, равномерно переворачивая на сковороде.