Inspect the buckwheat for impurities. Wash it and drain the water. Clean the pork, wash and dry. Wash the tomatoes. Peel and wash onions, garlic and carrots.
Осмотрите гречку на наличие примесей. Помойте ее, воду слейте. Свинину зачистите, помойте и обсушите. Помидоры помойте. Лук, чеснок и морковь очистите и помойте.
In a cast iron or deep frying pan, lightly fry the diced onion in vegetable oil. Add grated carrots to it, then unload the chopped meat and fry everything. After this, add small diced tomatoes and small diced garlic. Simmer for 10 minutes.
В чугунке или глубокой сковороде слегка обжарьте на растительном масле нарезанный кубиками лук. Добавьте к нему тертую морковь, затем выгрузите нарезанное мясо и все прожарьте. После этого отправьте сюда же нарезанные небольшим кубиком помидоры и мелким кубиком чеснок. Тушите 10 минут.
Add buckwheat to meat and vegetables. Fill with water, let it boil, reduce the heat and simmer until the buckwheat is ready.
Высыпьте к мясу и овощам гречку. Залейте водой, дайте закипеть, убавьте огонь и томите до готовности гречки.
Place the finished pork with buckwheat on a serving dish. Serve the sauce and chopped vegetables. Garnish with any greenery.
Готовую свинину с гречкой выложите на порционное блюдо. Подайте соус, нарезку овощей. Украсьте любой зеленью.