Prepare all the ingredients. Wash and dry lettuce leaves, tomatoes and cucumbers. Open the can of tuna and drain the liquid.
Приготовьте все продукты. Листья салата, помидоры и огурцы помойте и обсушите. Откройте банку тунца, жидкость слейте.
Tear lettuce leaves randomly. Place them on a plate, with cherry tomato slices and cucumbers cut into slices.
Листья салата произвольно порвите. Выложите их на тарелку, на них — дольки помидор черри и нарезанные кружочками огурцы.
Place the tuna meat, pour vegetable oil over the salad. Season with salt and pepper and sprinkle with pine nuts.
Выложите мясо тунца, полейте салат растительным маслом. Посолите и поперчите и присыпьте кедровыми орехами.
Serve the tuna salad with a side dish of rice or your choice. Add sauce to your liking.
Подайте к салату из тунца гарнир из риса или другой на выбор. Положите соус по вашему вкусу.