Wash and dry the cucumbers. Open the cod liver and drain the liquid. Boil the rice in salted water for 20 minutes.
Огурцы помойте и обсушите. Откройте печень трески, жидкость слейте. Отварите рис в подсоленной воде в течение 20 минут.
Cut the cod liver into small pieces and place in a bowl. Chop the cucumbers in the same way as the liver and place in a bowl.
Печень трески нарежьте небольшими кусочками и переложите в миску. Огурцы нарежьте так же, как и печень и переложите в миску.
Add cooled cooked rice to the salad. Pour the canned corn in there too. Chop the dill and add to the rest of the ingredients. Stir.
Добавьте в салат остывший вареный рис. Высыпьте туда же консервированную кукуруза. Порубите укроп и отправьте к остальным продуктам. Перемешайте.
Place the finished salad in a salad bowl. Garnish it with sprigs of parsley and basil. Add cherry tomatoes.
Готовый салат выложите в салатницу. Украсьте его веточками петрушки и базилика. Положите помидоры черри.