Weigh out the products according to the specified recipe. Place a frying pan on the heat to fry the bacon.
Отвесьте продукты по указанной рецептуре. Поставьте на огонь сковороду, чтобы пожарить бекон.
Remove the skin from the bacon. Do not cut into large slices. Send them to fry in a dry frying pan.
Срежьте с бекона шкуру. Нарежьте не крупными слайсами. Отправьте их жариться на сухой сковороде.
When the bacon begins to brown, add the thinly sliced onion, arrange between the bacon and fry for a few minutes.
Когда бекон станет румяниться, добавьте тонко нарезанный полукольцами лук, разложите между беконом и обжарьте в течение нескольких минут.
When the bacon is fried on one side, carefully turn it over and crack the eggs into the pan, add salt and pepper to taste. Cover with a lid and fry the scrambled eggs over low heat until fully cooked. When the whites turn white and set, you can remove the pan from the heat.
Когда бекон поджарится с одной стороны, переверните аккуратно и вбейте в сковороду куриные яйца, посолите и поперчите по вкусу. Накройте крышкой и жарьте яичницу на медленном огне до полной готовности. Когда белок побелеет и схватится, можно снимать сковороду с огня.
Place the finished scrambled eggs on a plate and garnish with fresh herbs.
Готовую яичницу выкладывайте на тарелочку, украсьте свежей зеленью.