Prepare the ingredients according to the recipe. Peel the potatoes and wash them. Wash and dry the greens.
Приготовьте продукты по рецепту. Картофель очистите от кожуры и помойте. Зелень помойте и обсушите.
Cut the potatoes into halves, add a mixture of peppers, salt and mix. Place the potato halves on a baking sheet.
Картофель нарежьте на половинки, всыпьте к нему смесь перцев, соль и перемешайте. Выложите половинки картофеля на противень.
Cut the lard into pieces 1 cm thick. Cover each potato half with a piece of lard. Salt and pepper the lard on top. Bake at 220 degrees for 45 minutes.
Сало нарежьте кусочками толщиной 1 см. Каждую половинку картофеля накройте кусочком сала. Сверху сало посолите и поперчите. Запекайте при температуре 220 градусов 45 минут.
Place the potato pieces with lard on a plate. Place a piece of cheese on top of each. Garnish with chopped herbs, tomatoes or other vegetables.
Выложите кусочки картофеля с салом на блюдо. Сверху каждого положите кусочек брынзы. Украсьте нарезанной зеленью, помидорами или другими овощами.