Wash and open a can of canned pink salmon, drain the liquid. Wash the eggs, break them into a bowl and beat lightly with a fork. Peel and rinse the onions. Wash and dry the green onions, chop coarsely.
Банку консервированной горбуши помойте и откройте, слейте жидкость. Куриные яйца помойте, разбейте в миску и слегка взбейте вилкой. Репчатый лук почистите и ополосните. Зеленый лук помойте и обсушите, крупно порежьте.
Prepare sandwich paste. Mash the pink salmon with a fork. Finely chop the onion. Mix pink salmon, eggs and onions.
Приготовьте бутербродную пасту. Горбушу разомните вилкой. Репчатый лук мелко покрошите. Смешайте горбушу, яйца и лук.
Prepare your baguette. Cut the baguette diagonally into 1 cm thick slices. Apply paste to one side of each slice.
Подготовьте багет. Багет нарежьте наискосок на ломтики толщиной 1 см. На каждый ломтик нанесите пасту на одну сторону.
Toast the baguette. Heat vegetable oil in a frying pan. Place the baguette slices, paste side down, in the oil and fry over medium heat for 2 minutes. Then flip and cook for 2 minutes on the other side.
Обжарьте багет. Нагрейте растительное масло на сковороде. Выложите в масло ломтики багета пастой вниз, обжаривайте на среднем огне 2 минуты. Затем переверните и жарьте 2 минуты с другой стороны.
Serve the baguette with canned pink salmon, garnishing it with green onions.
Подавайте багет с консервированной горбушей, украсив его перьями зеленого лука.