Wash the chicken eggs. Cut the baguette into pieces about 3 cm thick, make a cut on each piece, but not all the way, so that you get a “pocket”. Prepare a whisk, pan and serving dish.
Куриные яйца помойте. Нарежьте багет на куски толщиной примерно 3 см, на каждом куске сделайте надрез, но не до конца, таким образом, чтобы получился "карман". Подготовьте венчик, сковороду и блюдо для подачи.
Prepare the egg mixture and filling. Lightly beat the egg with milk and cinnamon using a whisk. In another bowl, mix apricot jam with cheese.
Приготовьте яичную смесь и начинку. Слегка взбейте яйцо с молоком и корицей при помощи венчика. В другой миске смешайте абрикосовое варенье с сыром.
Prepare your baguette. Place 1 tbsp in the pocket of each baguette piece. l. filling, dip the piece into the egg mixture and hold for 30 seconds.
Подготовьте багет. В "карман" каждого куска багета положите 1 ст. л. начинки, окуните кусок в яичную смесь, подержите 30 секунд.
Fry the baguette. Melt the butter in a frying pan. Fry the baguette over medium heat for 2 minutes on each side.
Пожарьте багет. Растопите сливочное масло на сковороде. Обжарьте багет на среднем огне по 2 минуты с каждой стороны.
Serve baguette with apricot jam and top each serving with vanilla syrup.
Подавайте багет с абрикосовым вареньем, полив каждую порцию ванильным сиропом.