Prepare all ingredients. Heat a frying pan with vegetable oil over medium heat. Choose a wide serving dish.
Подготовьте все ингредиенты. Разогрейте сковороду с растительным маслом на среднем огне. Подберите широкое блюдо для подачи.
Prepare the bread. Cut the baguette diagonally into slices 1 cm thick. Spread each slice with raspberry jam.
Подготовьте хлеб. Багет нарежьте наискосок на ломтики толщиной 1 см. Каждый ломтик намажьте малиновым вареньем.
Assemble the sandwiches. Cut the Camembert into thin pieces. Place a piece of cheese on every second baguette slice. Top with another baguette slice.
Соберите сэндвичи. Камамбер нарежьте тонкими кусочками. На каждый второй ломтик багета положите кусочек сыра. Сверху укройте другим ломтиком багета.
Toast the sandwiches. Fry the resulting sandwiches in vegetable oil over medium heat for 2 minutes on each side.
Обжарьте сэндвичи. Получившиеся сэндвичи обжарьте на растительном масле на среднем огне в течение 2 минут с каждой стороны.
Serve the baguette with raspberry jam, garnishing each serving with raspberries.
Подавайте багет с малиновым вареньем, украсив каждую порцию ягодами малины.