Prepare ingredients for making a baguette with salted milk mushrooms. Peel the onion and garlic and chop finely. Cut the baguette into portions.
Подготовьте продукты для приготовления багета с солеными груздями. Лук и чеснок почистите, мелко нарежьте. Багет нарежьте на порционные ломтики.
Prepare mushroom caviar for the filling. Fry the onion and garlic in a frying pan with oil for 2-3 minutes. Grind mushrooms, fried garlic and onions in a meat grinder or blender. Salt and pepper. Stir.
Подготовьте грибную икру для начинки. Лук и чеснок обжарьте на сковороде с маслом 2-3 минуты. Измельчите грибы, жареные чеснок и лук в мясорубке или блендере. Посолите, поперчите. Перемешайте.
Prepare a baguette with salted milk mushrooms. Place mushroom caviar on slices of bread, sprinkle parsley and onion on top.
Приготовьте багет с солеными груздями. На ломтики хлеба выложите грибную икру, сверху посыпьте зеленью петрушки и лука.
Arrange the salted baguette sandwiches attractively on a flat plate or sandwich tray and serve.
Разложите бутерброды из багета с солеными груздями красиво на плоской тарелке или подносе для сэндвичей и подайте к столу.