Prepare the necessary products. Wash vegetables, herbs and fruits, dry on paper towels. Cut the cheese and turkey meat into thin slices, tomato and cucumber into slices. Divide the baguette into three parts. Prepare a grill pan.
Приготовьте необходимые продукты. Овощи, зелень и фрукты вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Сыр и мясо индейки нарежьте тонкими ломтиками, помидор и огурец — кружочками. Багет разделите на три части. Приготовьте сковороду-гриль.
Make apricot sauce. Divide the apricots into halves, remove the pits and remove the skin. Mash, add sour cream, season with salt and pepper to taste, stir.
Сделайте абрикосовый соус. Абрикосы разделите на половинки, удалите косточки, снимите кожицу. Разомните, добавьте сметану, приправьте солью и перцем по вкусу, перемешайте.
Make a sandwich. Cut the baguette lengthwise and open it like a book. Brush one side with apricot sauce. Place the ingredients in the following order: basil, suluguni, turkey meat, cucumber, tomato, lettuce. Pour the sauce well over it. Close the sandwich and grill on a preheated grill pan for 1-2 minutes.
Сделайте сэндвич. Багет надрежьте вдоль, раскройте как книжку. Смажьте одну часть соусом из абрикосов. Выложите продукты в следующем порядке: базилик, сулугуни, мясо индейки, огурец, помидор, салатные листья. Хорошо полейте соусом. Закройте сэндвич и поджарьте на разогретой сковороде-гриле 1-2 минуты.
Serve the turkey fillet baguette immediately after cooking. If the sandwich is used as an office or school snack, put it in your lunchbox.
Багет с филе индейки подавайте сразу после приготовления. Если сэндвич используется для офисного и школьного перекуса, сложите его в ланчбокс.