Prepare the necessary products. Wash the meat, vegetables and herbs, dry on paper towels. Cut part of the cucumber into thin slices using a vegetable peeler. The rest is cubed. Finely chop the greens. Chop the onion into rings. Remove the butter from the refrigerator in advance; it should be at room temperature. Peel the onions.
Приготовьте необходимые продукты. Мясо, овощи и зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Часть огурца нарежьте тонкими слайсами при помощи овощечистки. Оставшуюся — кубиками. Зелень мелко нарежьте. Репчатый лук нашинкуйте кольцами. Сливочное масло заранее достаньте из холодильника, оно должно быть комнатной температуры. Репчатый лук очистите.
Make the sauce. Place the cucumber cubes in a bowl, add chopped herbs, mayonnaise and sour cream. Grate some lime zest and squeeze out a small amount of juice. Season with salt, pepper, stir.
Займитесь соусом. Кубики огурца выложите в миску, добавьте измельченную зелень, майонез и сметану. Натрите немного цедры лайма, выжмите небольшое количество сока. Приправьте солью, перцем, перемешайте.
Prepare your baguette. Cut the baguette crosswise. Divide each half into two longitudinal parts. Fry in a frying pan with oil for about 2-3 minutes, let cool.
Подготовьте багет. Багет разрежьте поперек. Каждую половину разделите на две продольные части. Обжарьте на сковороде с маслом около 2-3 минут, дайте остыть.
Prepare the onions. Fry the onions for 3-4 minutes in a frying pan with butter, paprika and sugar.
Подготовьте лук. Репчатый лук обжарьте в течение 3-4 минут на сковороде с маслом, паприкой и сахаром.
Fry the beef. Cut the meat into slices across the grain. Season with salt and pepper, fry in a frying pan with oil for 2-3 minutes on each side.
Обжарьте говядину. Мясо нарежьте пластинами поперек волокон. Приправьте солью и перцем, обжарьте на сковороде с маслом в течение 2-3 минут с каждой стороны.
Assemble the baguette. Spread half a baguette with sauce, add sorrel leaves, then fried onion rings, cucumber slices, and beef. Brush with sauce again and cover with the other half of the baguette.
Соберите багет. Половинку багета смажьте соусом, положите листья щавеля, затем обжаренные луковые кольца, огуречные слайсы, говядину. Снова смажьте соусом, накройте второй половинкой багета.
Cut the beef fillet baguette into pieces and secure with skewers. Serve with mustard.
Багет с филе говядины разрежьте на части, заколите шкпажками. Подайте к столу с горчицей.