Cut the baguette into 2 cm thick pieces, dry them in the oven or fry them in a frying pan until golden brown. Rinse the mushrooms and cut into thin slices. Peel the onion and finely chop it. Peel the avocado and cut into 4 parts. Rinse the spinach and dry on paper towels, chop with a knife or blender. Rinse the tomatoes and cut into slices.
Багет нарежьте кусочками толщиной 2 см, подсушите их в духовке или обжарьте на сковороде до золотистого цвета. Грибы ополосните и нарежьте тонкими пластинками. Лук очистите и мелко нашинкуйте. Авокадо очистите и разрежьте на 4 части. Шпинат ополосните и высушите на бумажных полотенцах, измельчите ножом или блендером. Помидоры ополосните и нарежьте кружочками.
Prepare the filling. Heat vegetable oil in a frying pan. Place the onion in the hot oil and fry for 1-2 minutes, then add the mushrooms and fry everything together for about 4-5 minutes, stirring to ensure even frying.
Подготовьте начинку. Разогрейте растительное масло на сковороде. Выложите в горячее масло лук и 1-2 минуты обжарьте, затем добавьте грибы и пожарьте все вместе примерно 4-5 минут, помешивая для равномерной обжарки.
Assemble the sandwiches. In a bowl, mash the cream cheese and avocado with a fork or puree them with an immersion blender, leaving small pieces. Add spinach to the mixture. Place a mixture of avocado, spinach and cheese on baguette slices. Place mushrooms and cherry slices fried with onions on it.
Соберите бутерброды. В миске вилкой разомните творожный сыр и авокадо или измельчите их погружным блендером, оставив небольшие кусочки. Добавьте к массе шпинат. На ломтики багета выложите смесь авокадо, шпината и сыра. На нее положите обжаренные с луком грибы и кружочки черри.
Serve sandwiches with avocado and cream cheese for breakfast.
Подавайте бутерброды с авокадо и творожным сыром к завтраку.