Sift the wheat and rye flour and combine in a bowl. Heat the milk to a temperature of 40 degrees. Peel the garlic and pass through a press. Soften the butter. Sort out the parsley and dill, rinse, dry and finely chop. Wash the tomatoes and cucumbers, remove the stem from the tomatoes. Then cut the cucumbers and tomatoes into slices. Preheat the oven to 200 degrees and line a baking sheet with parchment.
Муку пшеничную и ржаную просейте и соедините в миске. Молоко подогрейте до температуры 40 градусов. Чеснок очистите и пропустите через пресс. Сливочное масло размягчите. Петрушку и укроп переберите, промойте, просушите и мелко нарежьте. Помидоры и огурцы помойте, у помидоров удалите плодоножку. Затем огурцы и помидоры нарежьте дольками. Разогрейте духовку до 200 градусов и застелите противень пергаментом.
Knead the dough. Pour warm milk into a deep bowl, add yeast, salt, black pepper and a mixture of two types of flour, mix. Add sunflower oil and knead the dough. Leave the dough to rise in a warm place for 60-90 minutes. When it has doubled in size, punch it down and leave for another 60 minutes.
Замесите тесто. В глубокую миску вылейте теплое молоко, добавьте дрожжи, соль, черный перец и смесь двух видов муки, перемешайте. Добавьте подсолнечное масло и замесите тесто. Оставьте тесто подниматься в теплом месте на 60-90 минут. Когда оно увеличится в два раза, обомните его и оставьте еще на 60 минут.
Make the filling. Place softened butter in a bowl, add garlic and chopped herbs. Stir. Sprinkle the table with flour and place the dough on it, then divide it into 4 parts, roll each part into a flat cake. Divide the filling into 4 parts. Spread each tortilla with filling and roll into a roll. Then close the edges
Сделайте начинку. Выложите в миску размягченное сливочное масло, добавьте чеснок и измельченную зелень. Перемешайте. Стол присыпьте мукой и выложите на него тесто, затем разделите его на 4 части, каждую часть раскатайте в лепешку. Начинку разделите на 4 части. Каждую лепешку намажьте начинкой и сверните в рулет. Затем закройте края
Bake baguettes. Place the baguettes on a baking sheet lined with parchment, make two transverse cuts on each baguette at an angle of 45 degrees, cover with a towel and leave to proof for 30-40 minutes. After proofing, bake the bread in an oven preheated to 200 degrees for 40 minutes.
Испеките багеты. На противень, застеленный пергаментом, выложите багеты, сделайте на каждом багете по два поперечных надреза под углом 45 градусов, накройте полотенцем и поставьте для расстойки на 30-40 минут. После расстойки испеките хлеб в разогретой до 200 градусов духовке в течение 40 минут.
To serve the baguette with butter, take a wooden bowl and place a clean towel in it. Then place the baguettes on a towel, next to them place a dessert plate with slices of tomatoes and cucumbers.
Для подачи багета со сливочным маслом возьмите деревянную пиалу, положите в нее чистое полотенце. Затем на полотенце выложите багеты, рядом поставьте десертную тарелку с дольками помидоров и огурцов.