Peel the garlic and pass through a press. Grate the cheese on a coarse grater. Sort the parsley, rinse, dry and finely chop, leaving leaves from one branch for decoration. Wash the tomatoes and remove the stem, then cut into slices. Prepare a baking sheet, parchment paper and a piping bag.
Чеснок очистите и пропустите через пресс. Сыр натрите на крупной терке. Петрушку переберите, промойте, просушите и мелко нарежьте, оставив листочки с одной веточки для украшения. Помидоры помойте и удалите плодоножку, затем нарежьте дольками. Приготовьте противень, пергамент и кондитерский мешок.
Make the filling. Mix mayonnaise, cheese, garlic and parsley in a bowl. Mix thoroughly. Place the filling into a piping bag.
Сделайте начинку. Смешайте в миске майонез, сыр, чеснок и петрушку. Тщательно перемешайте. Поместите начинку в кондитерский мешок.
Stuff and bake the baguette. On the baguette, make a cut in the middle along 2/3 of the depth. Cover a baking sheet with parchment, place the baguette on the parchment and place the filling in the cut. Bake the baguette in the oven at 180 degrees for 7-10 minutes.
Начините и запеките багет. На багете сделайте надрез посередине вдоль на 2/3 глубины. Застелите противень пергаментом, на пергамент положите багет и в надрез выложите начинку. Запекайте багет в духовке при температуре 180 градусов в течение 7-10 минут.
Cut the baguette with mayonnaise into three parts and place them on a round board. Garnish the baguette slices with parsley leaves and place tomato slices next to them.
Багет с майонезом разрежьте на три части и выложите их на круглую доску. Украсьте кусочки багета листиками петрушки, а рядом положите дольки помидоров.