Wash the chicken eggs. Wash and dry the parsley, chop finely. Cut off the edges of the baguette and cut it into 4 pieces about 5 cm thick. Remove the pulp from them.
Куриные яйца помойте. Петрушку помойте и обсушите, мелко покрошите. У багета отрежьте кромки и разрежьте его на 4 части толщиной примерно 5 см. Выньте из них мякоть.
Toast the baguette. Melt butter in a frying pan. Fry the baguette on one side over medium heat for 2 minutes, then turn over to the other side.
Обжарьте багет. Растопите на сковороде сливочное масло. Обжарьте багет с одного края на среднем огне в течение 2 минут, переверните на другую сторону.
Prepare a baguette with a chicken egg. Carefully crack a chicken egg into each piece of baguette, add a little salt and pepper, cover and fry for 3 minutes. Carefully flip each baguette over to the other side and cook uncovered for another 3 minutes.
Приготовьте багет с куриным яйцом. В каждый кусок багета аккуратно разбейте по куриному яйцу, немного посолите и поперчите, накройте крышкой и жарьте 3 минуты. Аккуратно переверните каждый багет на другую сторону, жарьте без крышки еще 3 минуты.
Serve the baguette with a chicken egg, garnishing it with finely chopped parsley.
Подавайте багет с куриным яйцом, украсив его мелко порубленной зеленью петрушки.