Measure out the required amount of products and place them conveniently on your work table. Thaw the shrimp, peel and wash. Wash the cherry tomatoes and greens and dry on paper towels. Cut the cherry in half. Open the package of cream cheese.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Креветки разморозьте, почистите, вымойте. Черри и зелень вымойте, обсушите на бумажных полотенцах. Черри разрежьте пополам. Откройте упаковку с творожным сыром.
Get busy with the baguette. Place the pieces of bread in a preheated dry frying pan and dry on both sides for 1-2 minutes.
Займитесь багетом. Кусочки хлеба выложите на разогретую сухую сковороду, подсушите с двух сторон по 1-2 минуте.
Prepare the shrimp. Place the shrimp in a dry frying pan, turn on high heat and quickly stir-fry for 2-3 minutes.
Подготовьте креветки. Выложите креветки на сухую сковороду, включите сильный огонь и быстро обжарьте, помешивая, в течение 2-3 минут.
Assemble the shrimp baguette. Spread a piece of toast with curd cheese and spread the herbs on top. Next add shrimp and cherry halves.
Соберите багет с креветками. Кусочек тоста смажьте творожным сыром, поверх распределите зелень. Следом выложите креветки и половинки черри.
Place the shrimp baguette on an elegant serving plate. Serve with a glass of white table wine.
Багет с креветками разложите на изящной сервировочной тарелке. Подайте с бокалом белого столового вина.