Добавляйте треки, книги, тексты, слова в избранное! Для этого пройдите простую регистрацию.
Английский может быть забавным и веселым – переходите на наш телеграмм канал!

Recipes / Baguette with eggplant Багет с баклажаном

Багет с баклажаном Baguette with eggplant

To prepare an appetizer of baguette, vegetables and cheese, choose young eggplants. They should be smooth with an even color and a green stalk. The surface of eggplants, like tomatoes, should be elastic, without cracks. The brighter the color of the tomatoes, the more ripe the vegetable will be. This means that it contains more nutrients. Having bought tomatoes, do not rush to put them in the refrigerator. They should be stored at room temperature so that they do not lose their taste and aroma.


Для закуски из багета, овощей и сыра выбирайте молодые баклажаны: они должны быть гладкими с ровной окраской и зелёной плодоножкой. Поверхность баклажанов, как и помидоров, должна быть упругой и без трещин. Чем ярче цвет помидоров, тем спелее будет плод, значит в нём больше питательных веществ. Купив помидоры, не спешите помещать их в холодильник — храните при комнатной температуре, чтобы сохранить вкус и аромат.


Steps / Шаги:

  1. Wash the eggplant and cut into round slices 0.5 cm thick. Cut the baguette 1 cm thick. Rinse the parsley, dry and finely chop. Set aside some greens for serving. Wash the tomatoes and cut into circles about 0.5 cm thick. Wash the egg. Cut the cheese into thin slices. Preheat the oven to 180 degrees and grease a baking sheet with vegetable oil.
    Баклажан помойте и нарежьте на круглые дольки 0,5 см толщиной. Багет нарежьте толщиной 1 см. Зелень петрушки ополосните, обсушите и мелко порубите. Отложите немного зелени для подачи. Помидоры помойте и нарежьте кружками примерно 0,5 см толщиной. Помойте яйцо. Сыр нарежьте тонкими ломтиками. Разогрейте духовку до 180 градусов и смажьте противень растительным маслом.
  2. Prepare the eggplants. Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the eggplants for 1 minute on each side and set aside on a plate.
    Подготовьте баклажаны. Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте баклажаны по 1 минуте с каждой стороны и отложите на тарелку.
  3. Toast the baguette. Add vegetable oil to a hot frying pan. Mix the chopped herbs with the egg, add salt and beat with a fork. Dip the baguette pieces into the egg and place in the pan. Fry for 1 minute on each side, transfer to a paper towel and leave to drain excess oil.
    Обжарьте багет. Добавьте растительное масло на горячую сковороду. Смешайте нарезанную зелень с яйцом, посолите и взбейте вилкой. Кусочки багета обмакните в яйцо и выложите на сковороду. Обжарьте по 1 минуте с каждой стороны, переложите на бумажное полотенце и оставьте, чтобы стекло лишнее масло.
  4. Bake a baguette with vegetables and cheese. After frying, place the bread on a baking sheet. Place a piece of tomato on each slice and add salt. Add cheese and eggplant. Place in a preheated oven for 15 minutes at 180 degrees.
    Запеките багет с овощами и сыром. Хлеб после обжарки разложите на противне. Положите на каждый ломтик по кусочку помидора, посолите. Добавьте сыр и баклажаны. Поставьте в разогретую духовку на 15 минут при температуре 180 градусов.
  5. Place the appetizer on a wide plate and garnish with fresh herbs.
    Уложите закуску на широкую тарелку и украсьте свежей зеленью.
Резепт с сайта foods3.ru
Recipe from foods3.su

eng3info@gmail.com Наш телеграм канал 🤖 Бот учит английскому