Prepare the ingredients for the kiwi baguette. Peel the garlic and pass through a press. Cut the baguette into slices. Grate the cheese on a fine grater. Peel the kiwi, first cut into round slices. Then cut each slice into 4 pieces. Cut the olives into 4 parts. Tip: To quickly peel a kiwi, you need to cut off the caps on both sides. Then pass a teaspoon through the fruit close to the skin. Then carefully roll the kiwi around the spoon, trying to keep it as close to the skin as possible.
Подготовьте продукты для багета с киви. Чеснок почистите, пропустите через пресс. Нарежьте багет на ломтики. Сыр натрите на мелкой терке. Киви почистите, нарежьте сначала на круглые ломтики. Затем каждый ломтик разрежьте на 4 части. Маслины разрежьте на 4 части. Совет: Чтобы быстро почистить киви, необходимо срезать с двух сторон шляпки. Затем чайную ложку пропустить сквозь фрукт близко к шкурке. Затем аккуратно провернуть киви вокруг ложки, стараясь держать ее как можно ближе к кожуре.
Make a spread. Combine mayonnaise with garlic and cheese. Stir.
Сделайте намазку. Соедините майонез с чесноком и сыром. Перемешайте.
Make baguette sandwiches with kiwi. Spread each slice of bread with the mayonnaise-cheese mixture. Place 5 kiwi slices on top in a circle. Place a piece of olive in the middle.
Приготовьте бутерброды из багета с киви. Намажьте каждый ломтик хлеба майонезно-сырной смесью. Сверху выложите по кругу 5 долек киви. В середину выложите кусочек маслины.
Place lettuce leaves on a flat plate. Place baguette sandwiches with kiwi on top and serve.
Выложите на плоское блюдо листья салата. Сверху разместите бутерброды из багета с киви и подайте к столу.