Cut lightly salted salmon into fillets without skin and bones. Wash and dry the lettuce leaves. Wash the tomato and remove the stem. Scald the tomato with boiling water, then remove the skin. Grate Parmesan cheese on a fine grater. Drain the brine from the olives. Wash the lemon and squeeze the juice out of it. Wash and dry the mint, wash the lime and cut in half and then into slices.
Семгу слабой соли разделайте на филе без кожи и костей. Листья салата помойте и просушите. Помидор помойте и удалите плодоножку. Ошпарьте помидор кипятком, затем снимите кожицу. Сыр пармезан натрите на мелкой терке. С оливок слейте рассол. Вымойте лимон и выжмите из него сок. Мяту помойте и обсушите, лайм помойте и разрежьте пополам, а затем дольками.
Prepare the ingredients of the dish. Tear the lettuce leaves with your hands. Cut the tomato into large slices, place in an oven preheated to 180 degrees and bake for 10 minutes. Cut the salmon into pieces 1 cm wide. Cut the olives into large rings.
Приготовьте компоненты блюда. Порвите салатные листья руками. Помидор нарежьте крупными дольками, поместите в разогретую до 180 градусов духовку и запеките в течение 10 минут. Семгу нарежьте кусочками шириной 1 см. Нарежьте крупными колечками оливки.
Make the dressing and toss the salad. Combine lemon juice, olive oil, wine vinegar, mustard, Provençal herbs, salt and pepper in a container, mix thoroughly. Mix salmon, lettuce, tomato slices, olives and cheese. Season the salad with sauce.
Сделайте заправку и смешайте салат. Соедините в емкости сок лимона, оливковое масло, винный уксус, горчицу, прованские травы, соль и перец, тщательно перемешайте. Смешайте семгу, листья салата, дольки помидора, оливки и сыр. Заправьте салат соусом.
To serve the salad, use a serving plate and bowl. Place a bowl on a serving plate, then place a portion of salad in the bowl and garnish with a sprig of mint. Place lime wedges on a plate nearby.
Чтобы подать салат, возьмите подстановочную тарелку и пиалу. На подстановочную тарелку поставьте пиалу, затем в пиалу выложите порцию салата и украсьте веточкой мяты. Рядом на тарелку положите дольки лайма.