Treat the eggs with a 3% soda solution and boil them hard. Then cool and peel off the shells. Wash and boil the potatoes, peel them. Wash the fresh cucumber and cut off the ends. Wash and dry green onions, dill and parsley
Яйца обработайте 3%-ным раствором соды и отварите вкрутую. Затем остудите и очистите от скорлупы. Картофель помойте и отварите, очистите от кожуры. Огурец свежий помойте, отрежьте кончики. Лук зеленый, укроп и петрушку помойте и просушите
Prepare the ingredients for the salad. Separate the egg whites and yolks, finely chop the whites. Mash the yolks with a fork into a paste. Grate the boiled potatoes. Cut the salmon fillet into strips and divide them into two parts. Chop the cucumber into strips. Chop green onions and dill.
Подготовьте ингредиенты для салата. Разделите яичные белки и желтки, мелко порубите белок. Желтки разомните вилкой в кашицу. Натрите вареный картофель на терке. Филе семги нарежьте полосками и разделите их на две части. Огурец нашинкуйте соломкой. Зеленый лук и укроп измельчите.
Prepare the salad. Make salad dressing: mix sour cream, mustard, salt and yolks in a bowl. Place potatoes on the bottom of the salad bowl, coat them with dressing, then place salmon, green onions and dill on top, brush them with dressing, then lay out cucumber, chopped egg whites and coat with dressing again. Place another layer of salmon on top.
Приготовьте салат. Сделайте заправку для салата: смешайте в миске сметану, горчицу, соль и желтки. На дно салатника выложите картофель, помажьте его заправкой, затем выложите семгу, поверх нее зеленый лук и укроп, смажьте их заправкой, затем выложите огурец, рубленые яичные белки и снова промажьте заправкой. Сверху выложите еще слой семги.
To serve, spoon salad onto a dessert plate, maintaining layers. Garnish the salad with a sprig of parsley.
Перед подачей выложите порцию салата на десертную тарелку, сохраняя слои. Украсьте салат веточкой петрушки.