Separate lightly salted salmon from bones and skin. Wash the potatoes and carrots, then boil them in their skins. Cool and peel. Wash the eggs and boil them hard. Then cool and peel. Drain the juice from canned peas. Remove the pickled cucumber from the brine. Peel the onion. To serve, rinse and dry the dill.
Слабосоленую семгу отделите от костей и кожи. Картофель и морковь помойте, затем отварите в кожуре. Остудите и почистите. Яйца помойте и отварите вкрутую. Затем охладите и очистите от скорлупы. С консервированного горошка слейте сок. Маринованный огурец достаньте из рассола. Лук репчатый очистите. Укроп для подачи промойте и просушите.
Grind the salad ingredients. Cut the salmon into small pieces or cubes. Cut potatoes, carrots and pickled cucumber into small cubes. Chop the onions and boiled eggs.
Измельчите ингредиенты для салата. Семгу порежьте небольшими кусочками или кубиками. Картофель, морковь и маринованный огурец нарежьте некрупными кубиками. Репчатый лук и вареные яйца порубите.
Make Olivier salad with salmon. Mix onions, pieces of salmon, chopped potatoes, eggs, carrots and cucumber in a salad bowl. Add green peas, pepper and salt. Season the salad with mayonnaise and stir everything carefully.
Сделайте салат «Оливье» с семгой. Смешайте в салатнике лук, кусочки семги, нарезанные картофель, яйца, морковь и огурец. Положите зеленый горошек, поперчите и посолите. Заправьте салат майонезом и аккуратно все размешайте.
To serve Olivier with salmon, take a bowl or a wide glass. Place the salad in a bowl, place red caviar on top and garnish with a sprig of dill.
Чтобы подать оливье с семгой, возьмите креманку или широкий стакан. В креманку выложите салат, сверху положите красную икру и украсьте веточкой укропа.