Wash the chicken eggs thoroughly and boil in boiling water for 10 minutes. Pour cold water over the eggs, let cool and peel off the shells. Wash the cucumbers well and remove the skin. Wash the lemon and rinse the arugula.
Куриные яйца тщательно вымойте и отварите в кипящей воде 10 минут. Залейте яйца холодной водой, дайте остыть и очистите от скорлупы. Огурцы хорошо вымойте и очистите от шкурки. Помойте лимон и ополосните рукколу.
Prepare the ingredients for the salad. Cut lightly salted salmon into thin strips. Cut the cucumbers into cubes. Remove the zest from the lemon using a vegetable peeler and grate it on a fine grater. Cut chicken eggs into medium cubes. Cut each olive in half lengthwise.
Подготовьте ингредиенты для салата. Малосольную семгу нарежьте тонкими полосками. Огурцы нарежьте брусочками. С лимона овощечисткой снимите цедру и натрите на мелкой терке. Куриные яйца нарежьте средними кубиками. Каждую маслину разрежьте вдоль пополам.
Mix the salad. Place salmon slices, cucumber slices, boiled egg cubes and chopped olives in a deep salad bowl. In a separate small container, mix sour cream, soy sauce and lemon zest. Season the salad with the prepared sauce and mix gently.
Смешайте салат. В глубокий салатник выложите ломтики семги, брусочки огурца, кубики вареных яиц и нарезанные маслины. В отдельной небольшой емкости смешайте сметану, соевый соус и лимонную цедру. Готовым соусом заправьте салат и аккуратно перемешайте.
Serve the finished “Tenderness” salad with salmon in a deep salad bowl and garnish with arugula sprigs.
Готовый салат «Нежность» с семгой подайте в глубоком салатнике и украсьте веточками рукколы.