Wash the tomatoes. Wash the salad and dry it. Wash the quail eggs, boil in salted water for 5 minutes, peel. Prepare a glass salad bowl. Grate Parmesan on a medium grater.
Помидоры помойте. Салат помойте и обсушите. Перепелиные яйца помойте, отварите в подсоленной воде 5 минут, почистите. Подготовьте стеклянную салатницу. Натрите пармезан на средней терке.
Prepare all the ingredients for the salad. Cut cherry tomatoes and quail eggs into halves. Cut the salmon fillet into strips. Tear the romaine lettuce coarsely with your hands.
Приготовьте все ингредиенты для салата. Помидоры черри и перепелиные яйца разрежьте на половинки. Филе семги нарежьте соломкой. Салат ромэн порвите крупно руками.
Make a salad. Mix salmon, tomatoes, eggs, lettuce and croutons in a salad bowl. Add sauce, mix well.
Сделайте салат. Смешайте в салатнице семгу, помидоры, яйца, листья салата и сухарики. Добавьте соус, хорошо перемешайте.
Serve Caesar salad with salmon, sprinkled with grated cheese.
Подавайте салат «Цезарь» с семгой, посыпав тертым сыром.