Wash and peel the potatoes and carrots, cut the potatoes into small cubes, grate the carrots on a coarse grater. Peel the onions and garlic. Finely chop the onion, squeeze the garlic through a press. Thaw the turkey drumstick in the refrigerator for 3 hours, rinse well. Cut the cheese into small pieces. Rinse green onions to serve and chop finely.
Картофель и морковь помойте и почистите, картофель порежьте небольшими брусочками, морковь натрите на крупной терке. Лук и чеснок очистите от шелухи. Лук мелко покрошите, чеснок выдавите через пресс. Голень индейки разморозьте в холодильнике в течение 3 часов, хорошо промойте. Сыр порежьте небольшими кусочками. Ополосните зеленый лук для подачи и мелко покрошите.
Cook the broth. Place the turkey in cold water, bring to a boil, skim off the foam and simmer over low heat for 60 minutes. Remove the turkey meat from the broth, separate it from the bones, and cut it into small pieces.
Сварите бульон. Индейку положите в холодную воду, доведите до кипения, снимите пену и варите на медленном огне 60 минут. Мясо индейки достаньте из бульона, отделите от костей, разрежьте на небольшие куски.
Add potatoes and frying to the broth. Add potatoes to the broth and cook for 15 minutes. Fry onions and carrots in heated vegetable oil for 5 minutes. Add the roast to the broth, cook for 5 minutes.
Положите в бульон картофель и зажарку. Добавьте в бульон картофель и варите 15 минут. Обжарьте на разогретом растительном масле 5 минут лук и морковь. Добавьте зажарку в бульон, варите 5 минут.
Prepare the soup. Add turkey pieces, salt, processed cheese, black pepper, and garlic to the broth. Mix thoroughly and leave covered over low heat for 5 minutes.
Приготовьте суп. Добавьте в бульон кусочки индейки, соль, плавленый сыр, черный перец, чеснок. Тщательно перемешайте, оставьте под закрытой крышкой на маленьком огне на 5 минут.
Serve Turkey Cheese Soup topped with green onions.
Подавайте сырный суп с индейкой, посыпав его зеленым луком.