Prepare ingredients for turkey kharcho. Peel the onions and garlic. Finely chop. Wash the tomatoes and chop them. Tip: Don’t be afraid to sprinkle a lot of pepper in the kharcho. The dish should be spicy and tangy. Otherwise it will be just regular soup.
Подготовьте продукты для харчо из индейки. Почистите лук и чеснок. Мелко порежьте. Помидоры помойте, измельчите. Совет: Не бойтесь в харчо сыпать много перца. Блюдо должно быть пряным, островатым. Иначе это будет обычный суп.
Prepare the meat. Boil turkey in water until tender, 60 to 90 minutes. Remove the finished meat from the broth.
Подготовьте мясо. Отварите индейку в воде до мягкости в течение 60-90 минут. Готовое мясо извлеките из бульона.
Make the tomato sauce while the meat is cooking. Pour oil into the frying pan, turn on low heat, add tomato paste and tomatoes. Stir until smooth. Keep on the stove for 5-7 minutes.
Сделайте томатный соус, пока готовится мясо. В сковороду налейте масло, включите слабый огонь, выложите томатную пасту и помидоры. Перемешайте до однородности. Подержите на плите 5-7 минут.
Cook turkey kharcho. Fry the onion in oil for 3-5 minutes until it becomes transparent, but not dry. Dip the vegetable into the broth. Add rice. Cook for 20 minutes, pour in tomato sauce. Salt, add pepper and suneli hops. Cook for 5-7 minutes. Add garlic and turkey meat.
Сварите харчо из индейки. Лук обжарьте в масле 3-5 минут, чтобы он стал прозрачным, но не сухим. Спустите овощ в бульон. Всыпьте рис. Готовьте 20 минут, влейте томатный соус. Посолите, добавьте перец и хмели-сунели. Варите 5-7 минут. Добавьте чеснок и мясо индейки.
Before serving, sprinkle the turkey kharcho with parsley and dill, then serve.
Перед подачей посыпьте харчо из индейки зеленью петрушки и укропа, после чего подайте на стол.