Prepare ingredients for turkey and cauliflower soup. Cut the turkey meat into medium pieces. Peel potatoes, onions, carrots and cut into cubes. Pepper - into strips. Divide the cauliflower into florets. Rinse the rice. Tip: You can use frozen cauliflower, then you won’t have to divide it into florets.
Подготовьте продукты для супа с индейкой и цветной капустой. Мясо индейки нарежьте на средние кусочки. Картофель, лук, морковь почистите и нарежьте кубиками. Перец — соломкой. Цветную капусту разделите на соцветия. Промойте рис. Совет: Цветную капусту можно использовать замороженную, тогда делить на соцветия не придется.
Prepare the broth. Boil the turkey in salted water for 20-25 minutes after boiling.
Подготовьте бульон. Отварите индейку в подсоленной воде 20-25 минут после закипания.
Prepare the vegetables while the bird cooks. Pour oil into the pan, add onions and carrots. Fry over low heat for 7-8 minutes.
Подготовьте овощи, пока варится птица. Налейте в сковороду масло, выложите лук и морковь. Жарьте на медленном огне 7-8 минут.
Make turkey and cauliflower soup. Remove the meat from the broth into a separate plate. Bring the broth to a boil. Drain the potatoes. Cook for 10 minutes. Then add the carrots and onions from the frying pan, as well as the rice. Cook for 5-7 minutes. Finally, add bell peppers and cauliflower to the soup. Add some salt. Cook after boiling for 15-20 minutes. Add boiled meat to the broth with vegetables and rice.
Приготовьте суп с индейкой и цветной капустой. Мясо из бульона извлеките в отдельную тарелку. Доведите бульон до кипения. Спустите картофель. Варите 10 минут. Затем отправьте туда морковь с луком из сковороды, а также рис. Готовьте 5-7 минут. В завершении добавьте в суп болгарский перец и цветную капусту. Посолите. Варите после закипания 15-20 минут. Добавьте к бульону с овощами и рисом вареное мясо.
Sprinkle the turkey and cauliflower soup with dill before serving.
Перед подачей посыпьте суп с индейкой и цветной капустой укропом.