Wash the turkey fillet and pat dry with paper towels. Wash and peel the vegetables. Chop the onion and carrots, cut the potatoes into cubes. To serve, wash the dill, dry it on paper towels, and chop finely.
Филе индейки вымойте, обсушите бумажными полотенцами. Овощи вымойте и почистите. Лук с морковью измельчите, картофель нарежьте кубиками. Укроп для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, мелко нарежьте.
Cook the broth. Pour water into a saucepan, add turkey fillet, bring to a boil, remove foam, reduce heat to low. Cook the meat until done, about 30 minutes. Then remove the meat, cool and cut. Strain the broth through a sieve.
Сварите бульон. Налейте в кастрюлю воду, положите филе индейки, доведите до кипения, уберите пену, снизьте мощность огня до минимальной. Варите мясо до готовности приблизительно 30 минут. Затем мясо извлеките, остудите и нарежьте. Бульон процедите через сито.
While the broth is cooking, cook the vegetables. Heat the oil in a thick-walled saucepan, add chopped onions and carrots, cook over low heat, stirring occasionally, for about 8 minutes. Add potatoes, pour in broth, cook for about 15 minutes.
Во время варки бульона приготовьте овощи. В толстостенной кастрюле разогрейте масло, добавьте измельченные лук и морковь, готовьте на небольшом огне, периодически помешивая, около 8 минут. Добавьте картофель, влейте бульон, варите примерно 15 минут.
Add the remaining ingredients and finish cooking. When the vegetables are cooked, add vermicelli and chopped meat to the soup. Cook for about 5 minutes.
Добавьте оставшиеся продукты и завершите приготовление. Когда овощи сварятся, добавьте в суп вермишель и нарезанное мясо. Варите около 5 минут.
Pour turkey soup with noodles into serving bowls and sprinkle chopped dill on top.
Суп из индейки с вермишелью разлейте по порционным тарекам, сверху посыпьте измельченным укропом.