Rinse the rice several times until the liquid becomes clear. Wash the vegetables, peel the carrots, remove the stem, seeds and internal membranes from the bell pepper. Cut the onion into cubes, chop the carrots using a large-mesh grater, and chop the bell pepper as desired. Prepare the vegetable salad in advance to serve.
Рис несколько раз промойте до прозрачности жидкости. Овощи вымойте, морковь почистите, у болгарского перца удалите плодоножку, семена и внутренние перегородки. Лук порежьте кубиками, морковь измельчите при помощи терки с крупными ячейками, болгарский перец нарежьте произвольно. Заранее приготовьте овощной салат для подачи.
Get some rice. Fill the rice with water at the rate of 1:2. Salt, add curry, pour in 1 tbsp. vegetable oil. Bring to a boil, reduce heat to low and simmer covered for about 20 minutes. The liquid should completely evaporate.
Займитесь рисом. Рис залейте водой из расчета 1:2. Посолите, добавьте карри, влейте 1 ст.л. растительного масла. Доведите до кипения, сделайте огонь минимальным и варите под закрытой крышкой около 20 минут. Жидкость должна полностью выпариться.
Prepare the vegetables. Place onion in a heated frying pan, fry for 3-5 minutes, add carrots and pepper, simmer for about 5-7 minutes.
Приготовьте овощи. На разогретую сковороду выложите лук, обжарьте в течение 3-5 минут, добавьте морковь с перцем, потушите около 5-7 минут.
Combine products. Combine the rice with the vegetables, stir and cook for another 2-3 minutes. Then turn off the heat and leave covered for 5 minutes.
Соедините продукты. Рис соедините с овощами, перемешайте и готовьте еще 2-3 минуты. Затем выключите огонь и оставьте под крышкой на 5 минут.
Divide rice with sweet peppers and carrots into portioned plates and serve with vegetable salad.
Рис со сладким перцем и морковью разложите по порционным тарелкам, подавайте с овощным салатом.