Measure out the required amount of products and place them conveniently on your work table. Open the jar of mussels. Rinse the rice several times until the liquid becomes clear. Peel the onion and chop finely. Prepare a cauldron.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Откройте баночку с мидиями. Рис несколько раз промойте до прозрачности жидкости. Репчатый лук очистите, мелко нарежьте. Приготовьте казан.
Cook the rice in a cauldron. Place the rice in a cauldron, add salt, and add hot, but not boiling, water. Cover with a lid, turn on medium heat, and cook for 12-15 minutes. Turn off the heat and let the rice steam, covered, for about 5 minutes.
Приготовьте рис в казане. Выложите рис в казан, посолите, залейте горячей, но не кипящей водой. Накройте крышкой, включите огонь средней мощности, готовьте в течение 12-15 минут. Выключите огонь, дайте рису пропариться под крышкой около 5 минут.
While the rice is cooking, work on the mussels. Heat a frying pan, pour in vegetable oil, heat it. Fry the onion until soft. Add the mussels and fry, stirring, for 1-2 minutes. Add cream, salt and pepper. Stir, cook for 2 minutes.
Пока готовится рис, займитесь мидиями. Раскалите сковороду, влейте растительное масло, прогрейте его. Обжарьте лук до мягкости. Выложите мидии, обжарьте, помешивая, 1-2 минуты. Добавьте сливки, соль и перец. Перемешайте, готовьте 2 минуты.
Connect the basics. Place mussels in a cauldron with rice and stir.
Соедините основы. В казан к рису выложите мидии, перемешайте.
Place rice with mussels in creamy sauce on beautiful wide plates, pour a small amount of soy sauce on top.
Рис с мидиями в сливочном соусе разложите по красивым широким тарелкам, сверху полейте небольшим количеством соевого соуса.