Measure out the required amount of products and place them conveniently on your work table. Rinse the rice well under running water. Peel the onion and cut into cubes. Wash the greens for serving, dry on paper towels, and chop finely.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Рис хорошо промойте под проточной водой. Репчатый лук почистите, нарежьте кубиками. Зелень для подачи вымойте, обсушите на бумажных полотенцах, мелко нарежьте.
Prepare the rice base. Place the rice in a saucepan and cover with water. Add salt, cook over medium heat until tender, approximately 15-20 minutes from the moment of boiling. Don't forget to stir the contents of the pan from time to time. Then drain the boiled rice in a colander, rinse with hot water and let the liquid drain.
Приготовьте рисовую основу. Выложите рис в кастрюлю, залейте водой. Добавьте соль, варите на среднем огне до готовности, приблизительно 15-20 минут с момента закипания. Не забывайте время от времени перемешивать содержимое кастрюли. Затем откиньте отваренный рис на дуршлаг, промойте горячей водой и дайте жидкости стечь.
While the rice is cooking, start with the vegetables. Heat a frying pan with oil and fry the onion until soft, about 3-5 minutes. Add frozen vegetables, stir, heat for 2-3 minutes. Then add the rice, stir again, cook for 3-5 minutes, then turn off the stove.
Пока готовится рис, займитесь овощами. Разогрейте сковороду с маслом, обжарьте лук до мягкости, приблизительно 3-5 минут. Выложите замороженные овощи, перемешайте, прогрейте 2-3 минуты. Затем добавьте рис, снова перемешайте, готовьте 3-5 минут, затем выключите плиту.
Place the rice with the Mexican mixture on wide serving plates and sprinkle with chopped herbs on top.
Рис с мексиканской смесью разложите по широким порционным тарелкам, сверху присыпьте измельченной зеленью.