Measure out the required amount of products and place them conveniently on your work table. Rinse the rice under running water until the liquid is clear, place in a sieve.
Отмерьте необходимое количество продуктов, удобно расположите их на рабочем столе. Рис промойте под проточной водой до прозрачности жидкости, откиньте на сито.
Cook the rice. Pour water into a saucepan, bring to a boil, add rice grains, stir. Boil until the cereal is ready, stirring occasionally, for 15-20 minutes. Do not salt the water. Then drain in a colander and let cool slightly.
Сварите рис. Налейте в кастрюлю воду, доведите до кипения, всыпьте рисовые зерна, перемешайте. Отваривайте до готовности крупы, периодически помешивая, в течение 15-20 минут. Воду не солите. Затем откиньте на дуршлаг, дайте немного остыть.
Combine rice with honey. Place boiled rice in a deep container, add honey, stir.
Соедините рис с медом. Отваренный рис выложите в глубокую емкость, добавьте мед, перемешайте.
Place the rice with honey on deep serving plates and sprinkle with candied fruits on top.
Рис с медом разложите по глубоким порционным тарелкам, сверху посыпьте цукатами.