Rinse the rice thoroughly with cool water. Wash the cucumber. Wash the tomato, remove the stem. Cut the vegetables into slices. Prepare a pan for cooking rice, a flat plate and a bowl for shaping the finished dish.
Рис тщательно промойте прохладной водой. Огурец помойте. Помидор помойте, удалите плодоножку. Нарежьте овощи кружочками. Приготовьте кастрюлю для варки риса, плоскую тарелку и миску для придания формы готовому блюду.
Cook the rice. Place the rice in a saucepan, add water, salt and bring to a boil. Reduce heat and simmer rice until tender, 20 minutes. Add rice seasoning and mix well.
Сварите рис. Переложите рис в кастрюлю, налейте воду, посолите и доведите до кипения. Уменьшите огонь и варите рис до готовности в течение 20 минут. Добавьте приправу для риса, хорошо перемешайте.
Bring the dish to readiness. Drain the brine from the corn. Add corn and mayonnaise to the rice and mix well.
Доведите блюдо до готовности. С кукурузы слейте рассол. Добавьте к рису кукурузу и майонез, хорошо перемешайте.
Serve the rice and corn using a mold on a plate with fresh vegetables.
Подавайте рис с кукурузой, выложив его на тарелку при помощи формы, со свежими овощами.