Rinse the rice under running cold water. Wash the zucchini, peel and cut into strips. Wash the tomato, remove the stem and cut into small cubes. Peel the onions and cut into half rings. Peel the carrots, wash and cut into strips. To serve, rinse and dry the dill, then finely chop. Boil 0.5 cups of water.
Рис промойте под проточной холодной водой. Кабачки помойте, очистите от кожуры и нарежьте соломкой. Помидор помойте, удалите плодоножку и нарежьте маленькими кубиками. Репчатый лук очистите и нарежьте полукольцами. Морковь очистите, помойте и нарежьте соломкой. Укроп для подачи промойте и просушите, затем мелко нарежьте. Вскипятите 0,5 стакана воды.
Fry the vegetables. Turn the multicooker on to the “Fry” mode and pour vegetable oil into the bottom of the bowl. Warm it up for 3 minutes. Place the onion in the bowl and fry for 2 minutes, then add the carrots and tomato. Fry for 7 minutes. Then add the zucchini. Stir, salt and pepper. Fry for 10 minutes.
Пожарьте овощи. Мультиварку включите на режим "Жарка" и на дно чаши вылейте растительное масло. Прогрейте его 3 минуты. Выложите в чашу лук и обжарьте 2 минуты, затем добавьте морковь и помидор. Жарьте 7 минут. Затем выложите кабачки. Перемешайте, посолите и поперчите. Жарьте в течение 10 минут.
Add rice to vegetables. Add rice to bowl with roasted vegetables. Pour hot water over the cereal and turn on the “Stew” mode on the multicooker. Close the multicooker and set the program for 40 minutes. When the program ends, open the multicooker and stir everything.
Добавьте к овощам рис. В чашу с жареными овощами добавьте рис. Залейте крупу горячей водой и включите на мультиварке режим "Тушение". Закройте мультиварку и поставьте программу на 40 минут. Когда программа закончится, откройте мультиварку и все перемешайте.
Place a portion of rice with zucchini in a bowl and sprinkle with dill.
Выложите порцию риса с кабачками в пиалу и посыпьте укропом.