Rinse the rice well. Wash the turkey fillet and divide into large portions. Wash the bell pepper, remove the stem and seeds, then cut into strips. Peel the onion and cut into half rings. Peel and wash the carrots, cut into long strips. Drain the juice from canned corn. Thaw the green beans. To serve, rinse and dry the parsley.
Рис хорошо промойте. Филе индейки помойте и разделите на крупные порционные куски. Болгарский перец помойте, удалите плодоножку и семена, затем нарежьте соломкой. Лук почистите и нарежьте полукольцами. Морковь почистите и помойте, нарежьте длинной соломкой. С консервированной кукурузы слейте сок. Стручковую фасоль разморозьте. Петрушку для подачи промойте и просушите.
Braise the turkey. Place the turkey pieces in a heated frying pan, greased with half the volume of sunflower oil, and fry until golden brown on both sides for 10 minutes. Then pour water into the pan to cover 2/3 of the meat and simmer until tender, about 25 minutes.
Потушите индейку. Куски индейки выложите на разогретую сковороду, смазанную половиной объема подсолнечного масла, и обжарьте до золотистой корочки с двух сторон в течение 10 минут. Затем налейте в сковороду воду, чтобы она покрыла мясо на 2/3, и тушите до мягкости примерно 25 минут.
Stew the vegetables. Fry the onions and carrots in the remaining sunflower oil for 5 minutes, then add green beans and bell peppers. Add water if necessary and simmer for 5 minutes.
Потушите овощи. Лук и морковь обжарьте на оставшемся подсолнечном масле в течение 5 минут, затем добавьте стручковую фасоль и болгарский перец. При необходимости добавьте воды и тушите в течение 5 минут.
Combine vegetables with meat and rice. Add stewed vegetables, canned corn, turmeric, paprika, mustard and soy sauce to the finished meat. Stir. Pour in the rice, add enough water to cover the rice, stir and simmer for about 20 minutes until the rice is cooked.
Соедините овощи с мясом и рисом. К готовому мясу добавьте тушеные овощи, консервированную кукурузу, куркуму, паприку, горчицу и соевый соус. Перемешайте. Засыпьте рис, добавьте воды столько, чтобы она покрыла рис, перемешайте и тушите около 20 минут до готовности риса.
Place a portion of turkey rice on a large dinner plate and garnish with a sprig of parsley.
Выложите порцию риса с индейкой на большую столовую тарелку, украсьте веточкой петрушки.