Rinse the rice in cool water until it becomes transparent. Drain the brine from canned green peas. Sort the green onions, rinse, dry and chop coarsely. Prepare your frying pan and saucepan.
Рис промойте в прохладной воде до ее прозрачности. С консервированного зеленого горошка слейте рассол. Зеленый лук переберите, промойте, просушите и нарежьте крупно. Подготовьте сковороду и кастрюлю.
Cook the rice. Place the rice in a pan, pour 1 glass of water into it, and place the pan on the fire. Wait for it to boil, reduce heat and simmer over low heat for about 15-20 minutes. Place the finished rice in a colander, rinse it and let the liquid drain.
Сварите рис. Выложите рис в кастрюлю, налейте в него 1 стакан воды, поставьте кастрюлю на огонь. Дождитесь закипания, убавьте огонь и варите на слабом огне около 15-20 минут. Готовый рис переложите в дуршлаг, промойте его и дайте стечь жидкости.
Stew rice with green peas. Pour vegetable oil into a heated frying pan. Place boiled rice there, add paprika, turmeric and stir. Simmer over medium heat for about 7 minutes. Then add green peas, pour in soy sauce, mix everything and simmer for another 5 minutes.
Потушите рис с зеленым горошком. В разогретую сковороду налейте растительное масло. Выложите туда вареный рис, добавьте паприку, куркуму и перемешайте. Потомите на среднем огне около 7 минут. Затем положите зеленый горошек, вылейте соевый соус, все перемешайте и потомите еще 5 минут.
Place a portion of rice in the middle of a wide-brimmed plate and arrange chopped green onions around it.
Выложите на середину тарелки с широкими полями порцию риса и вокруг разложите нарезанный зеленый лук.