Wash the peaches and cherries well, being careful not to damage the skin, and remove the pits. If using frozen cherries, defrost them first and drain off excess liquid. Prepare 4 glasses for dessert.
Персики и вишню хорошо вымойте, стараясь не повредить кожицу, и удалите из них косточки. Если используется замороженная вишня, то предварительно разморозьте ее и слейте лишнюю жидкость. Приготовьте 4 стакана для десерта.
Prepare fruits and cookies. Cut the peach pulp into small pieces. Break the cookies into small pieces with your hands.
Подготовьте фрукты и печенье. Мякоть персиков нарежьте небольшими кусочками. Печенье руками разломайте на маленькие кусочки.
Prepare dessert. Place 3 tbsp on the bottom of each glass. l. yogurt, then some chopped peaches and cherries, then add another layer of yogurt. Place a layer of broken cookies on top, top with remaining yogurt and garnish with peaches and cherries.
Приготовьте десерт. На дно каждого стакана выложите по 3 ст. л. йогурта, затем часть нарезанных персиков и вишню, затем снова выложите слой йогурта. Сверху положите слой разломанного печенья, залейте оставшимся йогуртом и украсьте персиками и вишней.
Before serving, a dessert made from natural yogurt with cookies, fruits and berries can be cooled in the refrigerator for 20-30 minutes and then sprinkled with coconut flakes.
Десерт из натурального йогурта с печеньем, фруктами и ягодами перед подачей можно остудить в холодильнике в течение 20-30 минут, а затем посыпать кокосовой стружкой.