Prepare ingredients for shrimp ramen. Peel the shrimp, ginger, onion, sweet and hot pepper. Finely chop the ginger, onions and green onions. Cut the pepper into strips. Tip: Be sure to remove the white veins from the sweet pepper, they add bitterness.
Подготовьте продукты для рамена с креветками. Почистите креветки, имбирь, лук, сладкий и острый перец. Имбирь, репчатый и зеленый лук мелко порубите. Перец нарежьте соломкой. Совет: Обязательно удалите из сладкого перца белые прожилки, они придают горечь.
Prepare the shrimp. Sprinkle them with salt and pepper.
Подготовьте креветки. Посыпьте их солью и перцем.
Cook the noodles. Boil water, add salt, drain the noodles, cook as written on the package (on average 7-8 minutes). Drain the water and rinse the finished product under running cold water.
Сварите лапшу. Вскипятите воду, подсолите, спустите лапшу, варите, как написано на упаковке (в среднем 7-8 минут). Слейте воду, прополощите готовый продукт под струей холодной воды.
Prepare shrimp ramen. In a deep frying pan, fry onions and green onions, chili and bell peppers, ginger, and shrimp in oil for 3-5 minutes. Pour in soy sauce, oyster sauce, sesame oil and 150 ml of water. Stir. Let it boil, add noodles, heat well.
Приготовьте рамен с креветками. В глубокой сковороде в масле обжарьте репчатый и зеленый лук, перец чили и сладкий перец, имбирь, креветки 3-5 минут. Влейте соевый, устричный соус, кунжутное масло и 150 мл воды. Перемешайте. Дайте закипеть, добавьте лапшу, хорошо прогрейте.
Place the finished ramen with shrimp on plates, sprinkle with cilantro and sesame seeds, and serve.
Разложите готовый рамен с креветками по тарелкам, посыпьте кинзой и кунжутом, подавайте к столу.