Thaw the pork in the refrigerator for 3 hours, rinse well, cut into thin strips. Peel the garlic and cut in half. Wash and peel the ginger root, cut into large pieces. Wash and dry the green onions, chop coarsely. Wash the eggs, boil for 8 minutes, cool and peel.
Свинину разморозьте в холодильнике в течение 3 часов, хорошо промойте, порежьте тонкими полосками. Чеснок почистите и разрежьте пополам. Корень имбиря помойте и почистите, порежьте крупными кусками. Зеленый лук помойте и обсушите, крупно порубите. Куриные яйца помойте, сварите в течение 8 минут, остудите и почистите.
Cook the broth. Pour water into the pan, add salt, and lower the meat. Bring to a boil and carefully skim off the foam. Add ginger, garlic and simmer over low heat for 30 minutes. Strain the broth.
Сварите бульон. В кастрюлю налейте воду, посолите, опустите мясо. Доведите до кипения и тщательно снимите пену. Добавьте имбирь, чеснок и варите на слабом огне 30 минут. Процедите бульон.
Prepare the ramen. Boil the noodles for 5 minutes, drain in a colander. Fry the meat and vegetables from the broth over high heat with sugar and soy sauce for 2 minutes. Place noodles, meat and vegetables into bowls, add green onions and pour in broth.
Приготовьте рамен. Лапшу отварите в течение 5 минут, откиньте на дуршлаг. Мясо и овощи из бульона обжарьте на сильном огне с сахаром и соевым соусом в течение 2 минут. В пиалы разложите лапшу, мясо с овощами, добавьте зеленый лук и налейте бульон.
Cut each egg in half. Serve ramen with pork by placing 2 egg halves in the center of the bowl.
Каждое яйцо разрежьте пополам. Подавайте рамен со свининой, положив в центр пиалы 2 половинки яйца.