Boil the eggs hard, cool and peel them. Wash and finely chop the green onions. Wash the cilantro and separate the leaves from the stem. Cut the bacon into thin slices. Prepare a frying pan and a cooking pot.
Отварите яйца вкрутую, остудите и очистите их от скорлупы. Помойте и мелко нарежьте зеленый лук. Кинзу промойте и отделите листочки от стебля. Нарежьте бекон тонкими ломтиками. Приготовьте сковороду и кастрюлю для варки.
Fry the bacon. Heat a frying pan with vegetable oil, add bacon and fry until crispy.
Обжарьте бекон. Разогрейте сковороду с растительным маслом, выложите на нее бекон и обжаривайте, пока не появится хрустящая корочка.
Cook the noodles. Boil 1.5 liters of water in a saucepan, add salt and add noodles. Follow package directions and cook noodles until done according to instructions, about 5 to 10 minutes.
Сварите лапшу. В кастрюле вскипятите 1,5 л воды, посолите и положите лапшу. Следуйте указаниям на упаковке и варите лапшу до готовности в соответствии с ними — примерно от 5 до 10 минут.
Assemble the ramen. Heat the chicken broth and mix it with soy sauce. Place the prepared noodles on a plate and pour the broth and sauce over them. Top with bacon pieces and two egg halves. Sprinkle the dish with chopped green onions.
Соберите рамен. Подогрейте куриный бульон и смешайте его с соевым соусом. В тарелку выложите готовую лапшу, полейте ее бульоном с соусом. Сверху положите кусочки бекона и две половинки яйца. Посыпьте блюдо нарезанным зеленым луком.
Serve the dish hot, garnished with cilantro leaves. Do not mix the ingredients with each other: this is not customary.
Блюдо подавайте горячим, украсив листочками кинзы. Не смешивайте ингредиенты между собой: это делать не принято.