Wash the parsley and separate the thin branches from the stem. Wash the carrots, peel and cut into strips. Remove the trout from the package and cut into cubes, removing the skin and small bones if any. Grate the hard cheese on a fine grater.
Вымойте петрушку и отделите тонкие веточки от стебля. Морковь вымойте, почистите и нарежьте соломкой. Достаньте форель из упаковки и нарежьте кубиками, удалив кожу и мелкие кости, если они есть. Натрите твердый сыр на мелкой терке.
Cook the pasta. Place a pot of water over high heat, salt the water and place the spaghetti in it when the water boils. Cook according to package instructions for 7-10 minutes. When the pasta is cooked, remove it from the heat and drain in a colander.
Сварите пасту. Поставьте кастрюлю с водой на сильный огонь, посолите воду и поместите в нее спагетти, когда вода закипит. Варите согласно инструкции на упаковке 7-10 минут. Когда паста сварится, снимите ее с огня и откиньте на дуршлаг.
Start preparing the sauce. Pour olive oil into the pan and turn the heat to medium. When the pan begins to heat, add the carrots and lightly fry for 2 minutes, stirring.
Начните готовить соус. Налейте оливковое масло на сковороду и включите умеренный огонь. Когда сковорода начнет нагреваться, высыпьте на нее морковь и слегка поджарьте в течение 2 минут, помешивая.
Finish cooking. Reduce the heat under the pan with the carrots and pour in the cream. Add salt and pepper to taste and let the sauce simmer over low heat, stirring occasionally. When the sauce begins to thicken, put the trout in it and simmer for about 3-5 minutes, then remove from the heat and sprinkle with grated cheese.
Завершите приготовление. Уменьшите огонь под сковородой с морковью и влейте сливки. Добавьте соль, перец по вкусу и дайте соусу закипеть на слабом огне, периодически помешивая. Когда соус начнет густеть, положите в него форель и томите примерно 3-5 минут, после чего снимите с огня и посыпьте тертым сыром.
Serve the finished pasta on wide, flat plates, placing the rolled spaghetti in the center and pouring the sauce over them. Garnish the finished dish with parsley sprigs.
Подавайте готовую пасту на широких плоских тарелках, поместив в центр свернутые в клубок спагетти и вылив на них соус. Готовое блюдо украсьте веточками петрушки.